Kunststof lijmen

Laslijm.nl lijmt heel gemakkelijk alle soorten kunststoffen zoals ABS, acrylglas (Perspex®, Plexiglas®), polycarbonaat (Lexan®) en hard PVC. Het is zeer geschikt voor reparaties aan huishoudelijke apparaten zoals: (mobiele) telefoon, koffiezetapparaat, audioapparatuur, waterkoker, afstandbediening, computer, printer, toetsenbord, etc. Ook is het erg geschikt voor het lijmen van PVC buizen!

Opvullen/repareren van scheuren en gaten in kunststof

Naast het lijmen van kunststof onderdelen kunt u met Laslijm.nl ook heel gemakkelijk scheuren en gaten opvullen/repareren in kunststof. U vult de scheur of het gat met de meegeleverde laspoeder en vervolgens drupt u een druppel lijm op het poeder waarna er een chemische reactie plaatsvindt. De poeder wordt extreem hard en hecht zich aan het kunststof. Hierna is het direct machinaal bewerkbaar.

Ook het namaken van afgebroken onderdelen is geen enkel probleem! U plaatst poeder op dezelfde plek van het afgebroken onderdeel. U druppelt een druppel lijm over de poeder heen en het wordt direct extreem hard. Hierna kunt u met een vijl de uitgeharde poeder in de vorm van het afgebroken onderdeel vijlen en u hebt uw afgebroken onderdeel weer terug!
Kunststof lijmen
Kunststof lijmen
Kunststof lijmen
Kunststof lijmen